Vaše lékárna on-line
Tyto bagetky se sušenými rajčaty, bazalkou a česnekem jsou speciálně určeny pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez laktózy a sóji.
Extrémně jemná, bezlepková kaiserka posypaná mákem. Je výborná k snídani, pro přípravu svačiny či pro opečení v toastovači nebo troubě.
Bezlepkový chlebík s dýňovými semínky je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Bezlepkový kynutý chléb se semínky je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Bezlepkový kynutý chléb snídaňový je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Bezlepkový kynutý chléb světlý je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Guarová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít při zahušťování omáček, krémů, kaší i polévek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.
Popcorn představuje potravinu, která je poměrně málo energeticky vydatná. Aby si své příznivé výživové údaje zachovala, je ho potřeba připravovat bez tuku nebo použít vysoce kvalitní olej, který se nepřepaluje, například kokosový olej.
Hledáte zdravější variantu křupání nejen k televizi? Přírodní kukuřičné křupky jsou to, co hledáte. Přirozeně bezlepkové a na jazyku se rozplývající kukuřičné křupky přijdou k chuti dětem i dospělým.
Tapioková mouka se získává z hlízy jihoamerického manioku, což je okopanina podobná bramboře. Tato mouka je oblíbená díky své výživové hodnotě, proto ji ve svém jídelníčku ocení každý, kdo vyhledává zdravé potraviny. Tapioková mouka je bezlepková.
Tapiokové perly se vyrábějí z hlízy jihoamerického manioku — okopanina podobná bramboře. Tapiokové perly jsou bezlepkové, s nízkým obsahem cholesterolu, bohaté na vápník, hořčík, draslík, železo, vlákninu a vitamín B.
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít hned do několika druhů těsta i bezlepkových lahůdek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.