Vaše lékárna on-line
Tyto bagetky se sušenými rajčaty, bazalkou a česnekem jsou speciálně určeny pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez laktózy a sóji.
Extrémně jemná, bezlepková kaiserka posypaná mákem. Je výborná k snídani, pro přípravu svačiny či pro opečení v toastovači nebo troubě.
Bezlepkové pečivo ve tvaru housek kaiserek je speciálně určeno pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez laktózy a sóji.
Čerstvý a měkký vícezrnný chléb. Obsahuje chia semínka, která poskytují živiny a současně mají malé množství kalorií. Chlebík má nízký obsah cukru, nízký obsah nasycených tuků, je zdrojem vlákniny a vitamínu E.
Bezlepkový kynutý chléb se semínky je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Bezlepkový kynutý chléb snídaňový je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Bezlepkový kynutý chléb světlý je speciálně určen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu nebo pro ty, kteří se snaží lepek ve své stravě omezit. Bezlepkové pečivo je navíc i bez sóji a vajec.
Popcorn představuje potravinu, která je poměrně málo energeticky vydatná. Aby si své příznivé výživové údaje zachovala, je ho potřeba připravovat bez tuku nebo použít vysoce kvalitní olej, který se nepřepaluje, například kokosový olej.
Hledáte zdravější variantu křupání nejen k televizi? Přírodní kukuřičné křupky jsou to, co hledáte. Přirozeně bezlepkové a na jazyku se rozplývající kukuřičné křupky přijdou k chuti dětem i dospělým.
Blanšírovaná mandlová mouka se běžně používá při bezlepkovém a nízkosacharidovém pečení jako náhražka pšeničné mouky. Má mírně sladkou a ořechovou chuť a může být použitá v různých receptech, včetně koláčů, sušenek, chleba a palačinek.
Tapioková mouka se získává z hlízy jihoamerického manioku, což je okopanina podobná bramboře. Tato mouka je oblíbená díky své výživové hodnotě, proto ji ve svém jídelníčku ocení každý, kdo vyhledává zdravé potraviny. Tapioková mouka je bezlepková.
Xantanová guma představuje prášek bez zápachu a chuti. Výborná náhrada lepku při domácím pečení. Lze ji využít hned do několika druhů těsta i bezlepkových lahůdek. Působí jako stabilizátor a emulgátor.