Vaše lékárna on-line
Kešu ořechy organismu dodávají řadu vitamínů jako A, B či E, minerálních látek, nenasycených mastných kyselin i bílkovin. Co se týče minerálních látek, představují významný přírodní zdroj hořčíku.
Korejské národní jídlo, zvané také jako Kimchi, je fermentovaná zelenina, která se skvěle hodí k jakémukoli jídlu. Křupavý zelný salát je plný vitamínů, minerálů a probiotik, navíc skoro neobsahuje žádné kalorie.
Kokosový ořech ukrývá dužinu a kokosové mléko. Je skvělým zdrojem vápníku potřebný pro správný růst nebo kondici kostí, kloubů, zubů a nehtů. Dále obsahuje řadu proteinů, vlákniny, nenasycené tuky a cukry. Kokos podpoří vaší imunitu.
Kyselina citronová je všestranným ekologickým pomocníkem pro každou domácnost. Bezpečně odstraňuje nečistoty, bakterie, plísně a zápach. Čistí odpad, obkladačky i spotřebiče. Své využití ale nalezne i při tvorbě kompotů a marmelád. Potravinářská kvalita.
Kyselina citronová je všestranným ekologickým pomocníkem pro každou domácnost. Bezpečně odstraňuje nečistoty, bakterie, plísně a zápach. Čistí odpad, obkladačky, i spotřebiče.
Lahůdkové droždí je naprosto jiný druh produktu, než běžné kvasnice. Jde doslova o superpotravinu, která je lehce nasládlá a voní po oříšcích. To především díky svému melasovému základu a tradiční výrobě, bez přidání emulgátorů.
Lískové ořechy jsou bohatým zdrojem proteinů, vitamínů a minerálů. Ideální do dezertů, kaší, jogurtů nebo jen tak samotné.
Při pravidelném používání příznivě působí na problémy se zažíváním, prospějete svému srdci a cévám. Pomáhá zvyšovat kvalitu vlasů a nehtů.
Makadamové ořechy vynikají svým obsahem (jednoduchých) mononenasycených tuků, který mají ze všech ořechů vůbec nejvyšší. Jsou zdrojem manganu, selenu a vitaminů B1 i E. Obsahují všechny esenciální aminokyseliny.