Vaše lékárna on-line
Banán Jahoda - Křupavé ovoce - Směs mrazem sušeného ovoce (banán 65 % a jahody 35 %) Skvělé kombinace do práce i k televizi.
Křupavé banánky v čokoládě - Mrazem sušený banán v mléčné čokoládě - bez zbytečných umělých přísad a bez palmového oleje.
Jahoda - Křupavé ovoce - Směs mrazem sušeného ovoce - 50 g mrazem sušených jahod v tomto tubusu bylo připraveno z 500 g čerstvého ovoce.
Malina - Křupavé ovoce - Směs mrazem sušeného ovoce - Také s radostí otrháváte náhodný malinový keř abyste zjistili, že to nevyjde ani na pěknou hrst? Tak teď máte možnost se nabažit dosyta!
Malé křupavé ovoce - Směs mrazem sušeného ovoce - maliny, jahody, ostružiny, černý rybíz a banán bez použití konzervantů
Velké křupavé ovoce - Banán, jahoda, borůvka - Směs mrazem sušeného ovoce - banán 58 %, jahody 30 %, borůvky 12 %.
Velká křupavá jahoda - Směs mrazem sušeného ovoce - Na výrobu 100 g mrazem sušených jahod v tomto tubusu bylo použito zhruba 1 kg čerstvých plodů.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály.
Lyofilizované dračí ovoce, tedy ovoce sušené mrazem, prochází procesem, při kterém je prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové.
Mango sušené mrazem, neboli lyofilizované mango si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovává barvu, chuť, vůni a živiny jako čerstvé mango. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které mango zbaví 95 % vody.
Brusinky v hořké čokoládě obsahují proslazené brusinky 33 %, které jsou obaleny hořkou čokoládou - 65 %.