Vaše lékárna on-line
Makadamové ořechy vynikají svým obsahem (jednoduchých) mononenasycených tuků, který mají ze všech ořechů vůbec nejvyšší. Jsou zdrojem manganu, selenu a vitaminů B1 i E. Obsahují všechny esenciální aminokyseliny.
Makadamové ořechy obsahují jednoduché nenasycené tuky, které jsou pomocníkem ve snížení cholesterolu v krvi. Působí zdravě také na srdce a jako prevence díky antioxidantům. Tyto ořechy se používají i v kosmetice pro svůj obsah tuků a olejů.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Kromě lahodné chuti, kterou každý dobře pozná na první kousnutí, obsahují vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny i nenasycené mastné kyseliny.
Mandle jsou prospěšné našemu zdraví, jelikož jsou plné minerálů: především zinku, vápníku, draslíku, hořčíku, železa; obsahují vitamíny, nenasycené mastné kyseliny, vlákninu a bílkoviny. Mandlové oříšky pomáhají zlepšovat kvalitu vlasů, nehtů a pleti.
Mandle jsou plné minerálů, především zinku, vápníku, draslíku, hořčíku, železa a dalších vitamínů, nenasycené mastné kyseliny, vláknina a bílkoviny.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější druhy ořechů. Jsou skvělým zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s bílou čokoládou a sypaným kokosem.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Nyní jsou v dostání v kombinaci se slaným karamelem, kterou si určitě zamiluje každý.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s uzenou příchutí na pochutnání i na svačinu.
Mandle patří obecně mezi nejoblíbenější a nejdostupnější druhy ořechů. Jsou vynikajícím zdrojem vitamínů, minerálních látek, vlákniny, bílkovin i nenasycených mastných kyselin. Nyní jsou dostupné ve variantě s hořkou čokoládou.
Para ořech je jádro ořechu s velmi tvrdou slupkou. Ořech je velice chutný a výživný. Obsahuje mnoho vitamínů: A, B1, B2, B3, D, selen, železo, hořčík, vápník, draslík a fosfor.