Vaše lékárna on-line
Objevte sílu dýňových semínek, která jsou bohatá na nenasycené mastné kyseliny omega-3, a představují cenný zdroj vitamínů a minerálů, jako jsou vitamíny A a E, zinek, vápník, železo, fosfor, mangan, měď, selen a draslík.
Ghí neboli přepuštěné máslo lze použít jako náhradu jiného tuku. Máslo se při vysokých teplotách nepřepaluje a nevznikají tak nestravitelné toxické látky.
Lyofilizované jahody, tedy jahody sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové.
Jedlá soda je přírodní a multifunkční složka, která by neměla chybět v žádné domácnosti. Je známá svými zásaditými vlastnostmi, díky nimž je ideální pro úklid, osobní hygienu i zdravotní použití.
Ledvinovník západní plodí ořechy jménem kešu. Hořčík, nenasycené mastné kyseliny, železo, zinek, A, B1, E - toto jsou nejvýznamnější vitamíny v oříšku, který pomáhá udržet správnou hladinu cholesterolu v krvi, slouží jako přirozené antidepresivum.
Ořechy kešu, pocházející z ledvinovníku západního, který dosahuje výšky až 12 metrů, jsou oblíbené mezi příznivci zdravé výživy pro svůj bohatý nutriční profil.
Kyselina citronová je přírodní, ekologická, čistící složka, která by neměla chybět v žádné domácnosti.
Kyselina citronová je všestranným ekologickým pomocníkem pro každou domácnost. Bezpečně odstraňuje nečistoty, bakterie, plísně a zápach. Čistí odpad, obkladačky, i spotřebiče.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály.
Dopřejte svému tělu potřebnou dávku hořčíku v lahodné formě osvěžujícího nápoje s exotickou chutí manga a pomeranče. Tento instantní práškový nápoj je ideální pro doplnění hořčíku kdykoliv během dne.
Křupavoučké lyofilizované maliny mají chuť, vůni, barvu, vitamíny a živiny jako čerstvé ovoce. Pochutnejte si na voňavých malinách kdykoli, kdy na ně dostanete chuť.
Mango sušené mrazem, neboli lyofilizované mango si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovává barvu, chuť, vůni a živiny jako čerstvé mango. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které mango zbaví 95 % vody.